Cautare

4457 de rezultate pentru "accident rutier in brasov 15 03 2013" (7.70 secunde)
Lichidatorul Tractorul Brasov, Casa de Insolventa Transilvania Cluj-Napoca, a initiat procedurile de vanzare a activelor producatorului de utilaje agricole, pentru care asteapta scrisori de intentie din partea potentialilor cumparatori. ... Firma din Cluj-Napoca nu impune, in notificare, un termen-limita de prezentare a interesului pentru activele Tractorul.
Piata imobiliara urmeaza trendul ascendent si in acest an. ... Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Indienii sunt interesati de echipamentele de productie de la Tractorul Brasov. Compania indiana Mahindra & Mahindra ar putea cumpara unele active ale fabricii de la Brasov, a declarat presedintele diviziei de echipamente agricole a firmei, Anjanikumar Choudhari, citat de publicatia locala "Economic Times".
Ministerul Transporturilor va plati in acest an companiei Bechtel, constructorul Autostrazii Transilvania, 520 milioane euro, cu 40 de milioane de euro mai mult decat solicitarea companiei americane.
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
Poiana Brasov ocupa primul loc intr-un top al celor mai ieftine 14 destinatii de schi, pretul pentru serviciile de schi, mancare si bautura pentru o saptamana fiind putin peste 200 de lire sterline, potrivit publicatiei The Daily Telegraph, care citeaza un studiu al Postei Britanice.
HOYO - SHK Modern Agricultural Equipment, reprezentantul pentru Europa al Shantuo Agricultural Machinery Equipment din China, urmeaza sa investeasca 20 de milioane de dolari într-o fabrica de asamblat tractoare de mica putere în judetul Brasov.
In ceea ce priveste apartamentele noi, in primele doua saptamani ale anului, cele din Brasov si Constanta s-au scumpit, in medie, cu 4% fata de luna decembrie.
Romania, cu uzinele sale cazute in ruina si priceperea in domeniul industrial, ii atrage pe investitorii chinezi, care se instaleaza discret, dar eficient in sud-estul Europei, scrie saptamanalul francez L‘Express.
In prezent se afla in constructie efectiva 120 de km de autostrada, in timp ce au fost reziliati 130 km in ultimii ani". ... Romania a ajuns in situatia in care lungimea proiectelor reziliate o depaseste pe cea a autostrazilor in constructie.
Adama, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Romania, va fi prezent toamna aceasta in cadrul TIB (Targul Imobiliar Brasov), unde ii asteapta pe cumparatori cu o super-oferta la cele mai bine vandute apartamente din complexul rezidential Evocasa Viva. ... Plata se poate face avantajos, in rate la dezvoltator.
PROFI incheie luna septembrie cu trei inaugurari de magazine City la Constanta, Brasov si Bacau, reteaua crescand la 344 de unitati. ... Acum in aceasta localitate functioneaze 10 magazine PROFI si numarul lor se ridica la 12 in judetul respectiv.
Autostrada Comarnic - Brasov. ... Adrian NASTASE) In 2004, cand eram premier, se semnase contractul cu firma Vinci, din Franta, pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. ... Probabil ca putini isi mai amintesc faptul ca, in 2005, Basescu a anulat contractul respectiv, pe motiv de tain.
1,36 miliarde euro este valoarea investitiei prin care se va realiza Autostrada Ploiesti- Brasov. ... In cei 20 de ani va fi returnata valoarea pe care a investit-o partenerul privat.
In aceasta toamna, celebra trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley! ... Evenimentul va avea loc pe data de 7 Octombrie 2015 la Sala Sporturilor din Brasov.
8), in cadrul programului Ziua Adolescentilor.
Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov. Cancerul de san reprezinta in continuare cea mai frecventa localizare a bolii neoplazice la femei. ... In cadrul Spitalului Sf.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
Pe 22 si 23 mai 2015, Centrul de Resurse Juridice aduce campania Lagarele de langa tine, ce promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati mintale inchise in institutiile statului, la Mall Coresi, din Brasov.
Sambata, 17 decembrie, se deschid portile Tarii PROFI in Centrul Nou din Brasov. ... Robotul Nox, colosul high-tech, venit la Brasov in premiera in Romania, ii va intampina pe vizitatori in stilul sau personal.
google-analytics.com